jump to navigation

ЗАЈЕДНИЧКИ РОДИТЕЉСКИ 19. септембра 2010.

Posted by Dragan T. in Некатегоризовано.
trackback

Традиционално, првог петка у школској години у нашој школи се организује заједнички родитељски састанак за родитеље ученика уписаних у прве разреде. Родитељски састанак је одржан у згради нове општине у два термина: за родитеље ученика који наставу похађају на мађарском језику у 17.00 часова, а за родитеље ученика на српском језику у 18.00 часова.

На родитељском састанку је родитељима саопштено да је наша школа променила име и да се од 1.септембра 2010. године зове Техничка школа „Иван Сарић“. Родитељима су се представили директор, помоћници директора, педагог, психолог, наставници који предају изборну наставу (грађанско васпитање и верска настава), школски полицајци, одељењске старешине.

Родитељи су информисани о раду школе, као и појединим службама (пријем родитеља код директора, помоћници директора, организатор практичне наставе, секретар, референти за ученичка питања, библиотека). Посебно су дата објашњења у вези реализације практичне наставе у школским радионицама и кабинетима, у вези начина обезбеђења безбедности ученика у школи и око школе итд.

Једна од новина ове школске године је увођење забране пушења у свим просторијама школе, као и у дворишту школе, што је у складу са законским прописима.

Коментари»

No comments yet — be the first.

Постави коментар